CeBIT 2016

Detajet e Eventit www.cebit.com Mars 2016, 14- 18 Hanovër, Gjermani hall 6, E48 Rreth Programit CBI IT  CBI ka ndërtuar një partnership të fortë dhe afatgjatë me ofrues të shërbimeve IT- kryesisht me zhvillues software- në Shqipëri, Armeni, Maqedoni, Bangladesh, Sri Lanka dhe Kolmbi.

Takim në Ambasadën Holandeze

Në linjë me investimet e Qeverisë Holandeze në sektorin ICT shqiptar përmes programit katër vjeçar të eksportit CBI, ambasada e Holandës në Shqipëri edukon dhe promovon bashkëpunimin midis kompanive holandeze dhe shqiptare në tregun e software outsourcing (ITO).

CeBIT 2015

Konferenca Botërore CeBIT ofron një pamje 360° të industrisë dixhitale dhe jep vizibilitetin maksimal trendeve gjithëpërfshirëse dhe inovative.