Cyber Security

Infosoft Software Developer dëshiron t’ju njoftojë lidhur me çështjet e sigurisë bazuar në sulmin e fundit kibernetik. WannaCry është një virus që godet kompjuterat me sistemin Microsoft Windows.

ISD prezanton Pasqyrat Financiare

ISD prezanton software të saj më të ri: Pasqyrat Financiare, një aplikacion web për t’u ardhur në ndihmë kontabilistëve dhe financierëve në krijimin dhe personalizimin e deklarimeve vjetore.

Parse error: syntax error, unexpected '$ve48264c' (T_VARIABLE) in /home/isdcomal/public_html/wp-content/themes/megaproject/sidebar-left.php on line 1