Shkarko

Suport Teknik

Shkarkimi i Suportit Teknik ka nisur.

Suporti Teknik është mjeti me të cilin ne lidhemi me kompjuterin tuaj për të realizuar kërkesat tuaja. *Është e mundur vetëm nëse keni lidhje interneti.

Pasi ka përfundur shkarkimi dhe nuk e gjeni dot, kërkoni tek Download në kompjuterin tuaj për qs.exe, ky është emri i file.

Në dritaren që ju shfaqet merrni Your ID  dhe Passwordin . Këto na i komunikoni ne.

*Nëse keni në kompjuterin tuaj TeamViewer më të lartë se 6. Duhet që të mbyllni në këtë mënyrë: Connection- Exit Teamviewer.
Më pas shkarkoni Suportin Teknik këtu më poshtë dhe veproni sipas hapave për të bërë të mundur lidhjen me ju.