POS

Administroni procesin e shitjes me POS F5

POS F5 është një program i dizenjuar posaçërisht për bizneset që kryejnë shitje me pakicë dhe shumicë

Point of Sale

POS F5 është i thjeshtë në përdorim dhe i përshtatet lehtësisht mënyrës suaj të të punuarit. Me POS F5 do ju shërbeni klientëve më shpejtë, më saktë dhe në mënyrë më të sigurt.

Na Kontaktoni

Na telefononi +355 69 206 6652 për më shumë informacion.

POS F5 i përshtatshëm për Retail,
Bar-Restorant, Shërbim i Shpejtë

Me POS F5 ju mund të shisni produktet tuaja dhe të pranoni pagesa nga çdo pajisje. Nuk keni nevojë të kopjoni të dhëna nga një platformë në tjetrën. POS F5 rifreskon inventarin tuaj, porositë, informacionin mbi klientët në kohë reale.

Shitje

Puna në program

Rrjedhë e qartë dhe praktike e punës së përditshme nga nisja deri në mbylljen e proçesit të shitjes.

Realizim shitjeje

POS F5 realizon shitje për çdo lloj aktiviteti shitës të madh, të vogël, me shumicë, me pakicë.

Sinkronizim shitje

POS F5 ofron siguri maksimale për vazhdimësinë e shitjes edhe kur ndodh shkëputje rrjeti, transaksionet kryhen dhe sinkronizohen me rilidhjen e tij.

Proformë Ofertë Klienti

POS F5 ju ofron mundësinë të krijoni preventivë realë, t’i ruani dhe t’i faturoni në kohën e zgjedhur nga klienti.

Administrim Garanci Produkti

POS F5 ju ofron administrimin e informacionit të garancisë së produktit për klientit.

Gjenerim Fature dhe Kuponi Tatimor

Ofron mundësi faturmi në klientë të identifikuar si dhe klientë kesh të zakonshëm. Realizon difencimin sipas grupeve të çmimeve të klienteve të identifikuar.

Marketing

Lista Çmime dhe Oferta

Për nevoja të lidhura me çmime të integruara, çmime të shumëfishta programi i lehtëson punën përdoruesit duke lejuar në mënyrë fleksibël krijimin e listave komplekse kategori/çmim.

Oferta Mix dhe Bundle

POS F5 krijon dhe manaxhon strategjitë e kartës së klientit duke lejuar klientin të marrë pjesë në programet tuaja të ofertave dhe bonuseve mbi vlerën. Trakim dhe balancë të kartës në kohë reale.

Manaxhim i marketingut dhe shitjes me Kartë Klienti

POS F5 ju ndihmon të rritni shitjet duke njohur më mirë klientët tuaj dhe lidhjen me ta. Regjistrim të informacionit të klientit për çdo shitje dhe mundësi për të realizuar fushatat tuaja të marketingut.

Karakteristika

Kërkim global

Kërkim praktik në të gjitha fushat kryesore të produktit. Mundësi afishimi në bazë barkodi, gjendje magazine, datë skadence, etj.

Gjenerim Raportesh

Analizim në kohë rekord të të dhënave nga shitjet për të ndërmarrë vendime të ponderuara. Mund të nxirrni informacion mbi shitjet totale, krahasime ditore, artikujt që gjenerojnë më shumë fitim, produktet më preferuara dhe më shumë.

Raporte specifike

POS F5 ju mundëson të mblidhni të dhëna për kohë specifike, trende blerjeje dhe cilët janë klientët tuaj kryesorë.

Pajisje të sugjeruara

POS Hardware

Karakterisitkat minimale:
 • Dual Core
 • 2Gb Ram
 • Touchscreen Rezistiv/Capacitiv
 • Client Display i Integruar LCD

POS Hardware

Skaner Barkodi Tavoline:
 • min 5-7 Lazera

POS Hardware

Skaner Barkodi Dore:
 • Max 40-50cm largësi leximi

POS Hardware

Pajisje Portative: Windows Mobile 6.5
 • Wireless
 • 3G
 • 1D Skaner Barkodi të integruar
Android 4.4 (Minimum)
 • Wireless
 • 3G
 • 1D Skaner Barkodi të integruar

POS Hardware

Printer Termik Rrjeti
 • Letër 60-80mm

POS Hardware

  Printer Termik/Transferim Termik Etikete
 • Sensor Black Mark
 • Sensor Gap
 • Gjerësi e letrës e ndryshueshme dëri në 105mm

Integrime

Për të mundësuar amplifikimin e mëtejshëm të funksioneve, ky program integrohet me programet e mëposhtme:

Financa5: Program financiar plotësisht i kompletuar dhe fleksibël për mbajtjen e kontabilitetit të një biznesi.

 

Trajnim & Asistencë

POS është i lehtë në përdorim. Stafi juaj aftësohet për përdorimin e tij shpejt.
ISD ju ndihmon dhe ndjek me shërbime për instalimin, konfigurimin, trajnimin në vend dhe suport në vazhdimësi online e onsite sipas nevojës.