ISD prezanton Pasqyrat Financiare

ISD prezanton software të saj më të ri: Pasqyrat Financiare, një aplikacion web për t’u ardhur në ndihmë kontabilistëve dhe financierëve në krijimin dhe personalizimin e deklarimeve vjetore.

ISD në Auto Sallon Tirana 2016

ISD merr pjesë në panairin e makinave Auto Sallon Tirana 20-23 Tetor me prezantimin e software për bizneset e shërbimit dhe shitjes së automjeteve e pjesëve të tyre.

ISD prezanton Payroll 4

Payroll4 vjen me mundësinë e lidhjes me pajisje fingerprint e access control dhe 50 Raporte built in plus lehtësisë për të krijuar e përshtatur raporte të personalizuara.

ISD prezanton WEBPos

ISD prezanton software të saj më të ri: WEBPos,  një aplikacion web për t’u ardhur në ndihmë bizneseve në realizimin e manaxhimit efikas të pikave të shitjes.

CeBIT 2016

Detajet e Eventit www.cebit.com Mars 2016, 14- 18 Hanovër, Gjermani hall 6, E48 Rreth Programit CBI IT  CBI ka ndërtuar një partnership të fortë dhe afatgjatë me ofrues të shërbimeve IT- kryesisht me zhvillues software- në Shqipëri, Armeni, Maqedoni, Bangladesh, Sri Lanka dhe Kolmbi.