Sensibilizim ndaj Sulmeve Kibernetike

Infosoft Software Developer ju vë në dijeni të rreziqeve që përballen të dhënat e kompanisë tuaj çdo ditë dhe masat që duhen marrë kundër tyre.

Cyber Security

Infosoft Software Developer dëshiron t’ju njoftojë lidhur me çështjet e sigurisë bazuar në sulmin e fundit kibernetik. WannaCry është një virus që godet kompjuterat me sistemin Microsoft Windows.