Dërgimi i të dhënave në platformën e fiskalizimit

Infosoft SD, ka kënaqësinë t’ju njoftojë që ka kaluar me sukses testin e dërgimit të të dhënave në platformën e fiskalizimit me të gjitha produktet e saj që kanë lidhje me faturimin (Financa 5, Pos, Pos Bar, Distribucion etj..).

Njoftim mbi përcaktimin e pagës minimale në shkallë vendi

Infosoft Software Developer njofton klientët dhe partnerët e programit Payroll3 dhe Payroll4 se në mbledhjen e Këshillit të Ministrave në datë 26.12.2018 u miratua vendimi për përcaktimin e pagës minimale në shkallë vendi 26,000 lekë.

Shërbimi i klientit- Jira Service Desk

ISD prezanton mënyrën më të re dhe efikase për t’u ardhur në ndihmë klientëve në kohë reale nëpërmjet aplikacionit të shërbimit të klientit – Jira Service Desk.