Distribucion

Manaxhim i shitjes dhe logjistikës

Realizim efikas i procesit të para-shitjes, shitjes dhe shpërndarjes në terren

Distribucion

Distribucion është program për manaxhimin e ciklit të shitjes dhe shërbimin e klientit në terren. Optimizoni operacionet nga inventari dhe manaxhimi i magazinës tek porositë, shitjet e manaxhimi financiar.

Na Kontaktoni

Na telefononi +355 69 206 6652 për më shumë informacion.

Një program për manaxhim që garanton vazhdimësi operative të aktivitetit

Mundëson krijim të një porosie, manaxhon rrjetin e transportit dhe të shpërndarjes dhe monitoron lëvizjen e mallit. Manaxhim efektiv dhe mundësi përdorimi pa limit.

I pajisur me instrumentet e nevojshme: Porosi, Oferta, Faturime dhe i përshtatur për pajisjet mobile Android.

Automatizon shitjet dhe realizon kategorizimin e artikujve. Çdo agjent ka mundësi të shohë dhe manaxhojë klientët e tij, të krijojë objektiva dhe hartojë axhendë.

Klientët

Programi ofron manaxhim të informacionit të detajuar mbi klientin. Përdoruesi i programit mund të shohë, të përpunojë dhe krijojë informacion:

 • NIPT, Adresë, Kontakte, etj.
 • Manaxhimi bëhet me bazë të efikasitetit të nevojës së çdo klienti:
  • Xhiro analitike
  • Faturimet sipas klietëve
  • Shënime automatike
  • Manaxhimi i zyrave alternative
 • Çdo klienti dhe furnitori i përcaktohen koordinatat GPS duke mundësuar ndjekjen e lokalizimit në çdo moment.

Produkte

Informacion i detajuar:

 • Kategori produktesh
 • Detajim i produkteve promocionale
 • Gjendje stoku
 • Nivel kontrolli për çmim minimal dhe maksimal të lejuar
 • Mundësi aktivizimi nivele të ndryshme paketimi/ njësie
 • Kontroll çmimi minimal
 • Ofertë automatike
 • Kontroll detyrim klienti:
  • Limit kreditimi
  • Fatura të maturuara

Distribucion Hardware

Distribucioni punon me një tërësi pajisjesh: skaner, printer me sistemet Windows dhe me funksione BlueTooth dhe pajisjet mobile me tekonolgjinë Android.
 
Distribucioni punon me një tërësi pajisjesh: skaner, printer me sistemet Windows dhe me funksione BlueTooth dhe pajisjet mobile me tekonolgjinë Android.
Printer Termik/Transferim Termik Etikete:
 • Sensor Black Mark
 • Sensor Gap
 • Gjerësi e letrës e ndryshueshme dëri në 105mm
Distribucioni punon me një tërësi pajisjesh: skaner, printer me sistemet Windows dhe me funksione BlueTooth dhe pajisjet mobile me tekonolgjinë Android.
Printer Mobile me gjilpërë
 • Minimum 100mm gjerësi letre rulon
 • Bluetooth
 • Adaptor i gatshëm për makinë

Integrime

Për të mundësuar amplifikimin e mëtejshëm të funksioneve, ky program integrohet me programet e mëposhtme:

Mobile System: Program për manaxhimin dhe administrimin e magazinës.
Financa5:  Program financiar plotësisht i kompletuar dhe fleksibël për mbajtjen e kontabilitetit të një biznesi.

Trajnim, Asistencë

Distribucioni është i lehtë në përdorim. Stafi juaj aftësohet për përdorimin e tij shpejt.
ISD ju ndihmon dhe ndjek me shërbime për instalimin, konfigurimin, trajnimin në vend dhe suport në vazhdimësi online e onsite sipas nevojës.