info@isd.com.al +355 69 206 6652
Share:
En
Al
F5pattern1280x720

FINANCA 5.0

PROGRAMI I PARË SHQIPTAR PËR KONTABILITETIN

EFIKAS DHE FLEKSIBËL PËR TË GJITHA LLOJET E BIZNESEVE

SIGURI DHE PERFORMANCË

Lexo më shumë

1727×550

Program për Kompanitë e Manaxhimit të Destinacionit

Blerje dhe Manaxhim Kontraktues

Manaxhim të Produktit dhe Projektit

Financë dhe kontabilitet

Rezervime dhe operacione

Monitorim të vlerësimit të klientit

Lexo më shumë

Klientët tanë

Libri i klientëve

Çertifikime